E.g., 19/07/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornada ‘Gestionem el canvi per a l’equitat de gènere’

Jornada ‘Gestionem el canvi per a l’equitat de gènere’
F Pere Tarrés
Barcelona
Dimarts, 17/07/2018

DDiPAS i La Confederació organitzen una jornada que vol reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats.

El proper 17 de juliol es presentarà l’informe de dades sobre l’ocupació en el tercer sector social català des de la perspectiva de gènere en el marc de la jornada ‘Gestionem el canvi per a l’equitat de gènere’. En l’acte, que organitzen conjuntament la xarxa DDiPAS i La Confederació, també es donarà a conèixer la ‘Guia de gestió del canvi pel foment de l’equitat de gènere al Tercer Sector Social de Catalunya’, una iniciativa per reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats.

Així doncs, a partir de les 9.00 i fins a les 13.00 hores, el Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 170) serà l’escenari on tant l’informe com la guia veuran la llum per primera vegada. Dos documents que són fruit del conveni de col·laboració entre les dues entitats organitzadores, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, per tal de desenvolupar un programa per avançar decididament en matèria d’equitat de gènere a les organitzacions.

Inscripcions

Data: 

Dimarts 17 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Xarxa DDiPAS