Implementar la RSE: el win-win entre empreses i Tercer Sector

jornada RSE

Més informació

Organitzador Apunts i Abat Oliba CEU
Adreça de l'organitzador
Correu comunicacio@cetapunts.org
URI Apunts

Més Informació
Adreça
Universitat Abat Oliba CEU Bellesguard, 30Barcelona

Tags

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU celebren el proper dijous 22 d’octubre la jornada "Implementar la RSE: el win-win entre empreses i Tercer Sector".

Acte Inici: 22/10/2015 a les 09:00   Final: 22/10/2015 a les 13:30

La jornada, que tindrà lloc de 9h a 13.30h a l’Aula Magna de l’Abat Oliba (c/ Bellesguard, 30, Barcelona), forma part dels actes programats per celebrar el 10è aniversari de la Càtedra d’Economia Solidària i el Dia Mundial de la Salut Mental.

Aquest espai busca destacar una part concreta de la RSE: el win-win (guanyar-guanyar) entre les empreses i el Tercer Sector Social que ho fan possible a través de la contractació de proveïdors socials per part de les empreses, de la creació i desenvolupament de projectes innovadors encarats a generar un benefici social i econòmic per ambdues parts, i de la contractació laboral de persones amb discapacitat per part de les empreses com a generació i promoció del talent professional i de la seva política d’igualtat d’oportunitats.

Per això, la jornada inclourà una conferència inaugural a càrrec de la Dra. Carmen Parra, directora de la Càtedra d’Economia Solidària de la UAO, titulada "Ser una empresa i tenir consciència social: un camí possible i necessari per construir un món millor".

També hi haurà dues taules rodones titulades "Com incorporar proveïdors socials a les empreses" i "Aliances innovadores que es converteixen en casos d’èxit". A més, la Fundació Joia farà la presentació del seu model Itínere sota el títol "Itineraris personalitzats d’inserció laboral per a persones amb discapacitat i/o trastorns de salut mental".

Al final de la jornada es lliuraran reconeixements a empreses que desenvolupen amb èxit la seva RSE enfocada al win-win, en tres categories: Empresa amb Valors Socials, Empresa amb Promoció de la Diversitat, i Empresa amb Innovació Social.

L’assistència a la jornada és oberta a tot el públic. Cal fer una inscripció prèvia abans del 16 d’octubre.