E.g., 22/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornada per a la prevenció de riscos associats a l’ús de les TIC

Barcelona
Dimecres, 15/05/2019

El 15 de maig es farà una jornada a Barcelona que vol centrar esforços en la prevenció d'aquells perills que corre la població adolescent i jove quan fa ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

La Xarxa de Prevenció i Convivència de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva impulsa la 'Xarxa de prevenció de riscos associats a l’ús de les noves tecnologies entre adolescents i joves', que es constituirà a la jornada de treball que organitza.

Els objectius que es persegueixen amb la jornada són definir la nova plataforma conjuntament; definir diagnòstics i intervencions preventives en els problemes de seguretat que plantegen les TIC a adolescents i joves; identificar els riscos que hi apareixen; així com identificar els reptes per a les seves famílies i els seus entorns personals, per als i les professionals que treballen en l'àmbit de l'adolescència i la joventut i per a la societat en general.

Amb la trobada també es pretén replantejar l'escolta a aquest col·lectiu i com se li dona protagonisme; identificar entitats, serveis públics o privats que treballen en aquest àmbit; i per últim, identificar experiències d’èxit, proves pilot, treballs en xarxa, projectes coproduïts, etc.

La jornada tindrà lloc de 9.30 a 13 hores al Centre Cívic Pati Llimona, al número 3 del carrer Regomir. Pots consultar el seu programa i fer la teva inscripció a partir del formulari en línia.

Data: 

Dimecres 15 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Xarxa de Prevenció i Convivència