E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornada sobre apoderament tecnològic de la ciutadania

logotip de la jornada
Barcelona
Dimecres, 25/09/2019

Tindrà lloc en el marc de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya.

ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (GrausTIC) és una entitat que aplega professionals de l'enginyeria, les telecomunicacions, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), la multimèdia, l'electrònica, els videojocs, etc.

Organitza la jornada 'Technology Empowering People'per debatre sobre la influència de la tecnologia i les TIC en diferents àmbits de la societat, l'economia, l'educació, la salut, l'educació i l'administració pública.

Tindrà lloc al Cosmocaixa de Barcelona. Trobaràs tota la informació necessària a partir de la pàgina web de l'esdeveniment.

GrausTIC és una eina de representació conjunta d'aquest col·lectiu davant dels diferents agents del sector, un instrument que vol millorar la seva comunicació i formació, convertint-se en una veritable comunitat que empari tots els experts i expertes en tecnologia. Entre les activitats que porten a terme trobem l'organització i l'assistència a congressos, jornades i seminaris.

Un altre dels seus objectius és millorar el paper de les persones que representa a partir del contacte amb altres associacions europees afins, fomentant així ja no només les relacions amb entitats nacionals similars sinó també amb les estrangeres.

Data: 

Dimecres 25 set

Hora: 

08:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@graustic.cat
Organitzador: 
GrausTIC