Jornada sobre contractació pública socialment responsable

La Generalitat organitza una jornada sobre contractació pública socialment responsable el dia 17 de juliol del 2017. Font: Gencat

Més informació

Organitzador Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya
Adreça de l'organitzador Carrer de la Pietat, 2 (Cases dels Canonges). Barcelona
URI Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya

Més Informació
Adreça
Casa del Mar. Carrer d'Albareda, 1-13. Barcelona

L'objectiu és donar a conèixer el Codi per a una contractació socialment responsable aprovat per la Generalitat de Catalunya i com aplicar-lo.

Acte Inici: 17/07/2017 a les 09:30   Final: 17/07/2017 a les 13:15

La trobada, organitzada per la Direcció General de Contractació Pública, tindrà lloc el dilluns 17 de juliol al matí a la Casa del Mar de Barcelona.
Al llarg de la jornada es presentaran els indicadors de clàusules socials en la contractació de la Generalitat de Catalunya i també s’explicarà el nou Codi de Contractació Socialment Responsable.
Posteriorment se celebraran dues taules rodones: una amb el títol 'Reflexions i experiències sobre la contractació pública amb responsabilitat socia'” i una altra sobre ‘L'Avantprojecte de llei de contractes de serveis a les persones’. Podeu consultar el programa i ponents en aquest enllaç.
L’acte és gratuït i obert a totes les persones que hi vulguin assistir, però cal realitzar inscripció prèvia omplint aquest formulari.
 

Més informació:

  • Data i horari: 17 de juliol de 9.30 a 14h
  • Lloc: Casa del Mar. Carrer d'Albareda, 1-13. Barcelona
  • Inscripció gratuïta. Cal enviar aquest formulari