Jornada sobre contractació pública socialment responsable

La Generalitat organitza una jornada sobre contractació pública socialment responsable el dia 17 de juliol del 2017. Font: Gencat

Més informació

Organitzador Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya
Adreça de l'organitzador
URI Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya

Més Informació
Adreça
Casa del Mar. Carrer d'Albareda, 1-13. Barcelona

Tags

L'objectiu és donar a conèixer el Codi per a una contractació socialment responsable aprovat per la Generalitat de Catalunya i com aplicar-lo.

Acte Inici: 17/07/2017 a les 09:30   Final: 17/07/2017 a les 13:15

La trobada, organitzada per la Direcció General de Contractació Pública, tindrà lloc el dilluns 17 de juliol al matí a la Casa del Mar de Barcelona.
Al llarg de la jornada es presentaran els indicadors de clàusules socials en la contractació de la Generalitat de Catalunya i també s’explicarà el nou Codi de Contractació Socialment Responsable.
Posteriorment se celebraran dues taules rodones: una amb el títol 'Reflexions i experiències sobre la contractació pública amb responsabilitat socia'” i una altra sobre ‘L'Avantprojecte de llei de contractes de serveis a les persones’. Podeu consultar el programa i ponents en aquest enllaç.
L’acte és gratuït i obert a totes les persones que hi vulguin assistir, però cal realitzar inscripció prèvia omplint aquest formulari.
 

Més informació:

  • Data i horari: 17 de juliol de 9.30 a 14h
  • Lloc: Casa del Mar. Carrer d'Albareda, 1-13. Barcelona
  • Inscripció gratuïta. Cal enviar aquest formulari