agenda

Jornada sobre emprenedoria social a Lleida

Lleida
Dimecres, 28/10/2015

La Fundació Universitat de Lleida ha organitzat una jornada sobre els reptes de futur d'aquest tipus d'economia com una bona opció per a l'emprenedoria i l'accés al mercat del treball.

La trobada porta el nom de "L'emprenedoria social avui: oportunitats i reptes". Durant tot el dia tindran lloc xerrades, conferències i taules rodones amb les diferents temàtiques i participants, i presentades per membres de la Universitat de Lleida.

El primer tema que es tractarà és: “Economia social, un fenomen en expansió”, a càrrec de José María Usatorre (director de promoció empresarial de la Corporació Mondragón) i presentada per Rafael Allepuz.

Els segon, “Empreses que inspiren futur”, amb Alfred Vernis (professor titular d’ESADE i director de la iniciativa social Enterprise Knowledge Network) i presentada per Ramon Saladrigues.

Els assistents podran conèixer casos d’experiències d’èxit en emprenedoria social amb Carles Ahumada (director de L’Olivera, cooperativa d’integració social a Vallbona de les Monges) i la Cooperativa gironina de consum d’energia verda Som Energia. Seran presentats per Yolanda Montegut.

Per últim, es farà una taula rodona amb empreses socials sota el nom “Accions per afrontar la davallada de la demanda”, amb Associació Alba (que treballa per la integració social i laboral de les persones discapacitades), I.LabSo (cooperativa de serveis en l’àmbit de la recerca aplicada), Tàndem Social (consultoria per a projectes i empreses socials) i Sostre Cívic (cooperativa promotora d’un nou model d’accés a l’habitatge). Modera: Joan Pere Enciso.

La inscripció inclou l'accés a la jornada, el "coffee break", el dinar, el certificat d'assistència i l'accés online al material. Hi ha dos tipus d’inscripcions: la normal (50€) i la d'estudiant (25€).

Data: 

Dimecres 28 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Universitat de Lleida
Correu electrònic Organitzador: 
fundacio@udl.cat
Adreça: 
Edifici CCCT, Campus Cappont, Universitat de Lleida Av Jaume II, 67, 25001 Lleida