E.g., 23/10/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Jornades del Centre Delàs "Terrorismes del segle XXI"

Jornades del Centre Delàs "Terrorismes del segle XXI"
Centre d'Estudis per la Pau JM Delàs
Sant Cugat del Vallès
Dimarts, 18/09/2018

Què és el gihadisme? Extremisme violent o terrorisme? Islamofòbia, seguretat i extremisme violent: una conjura perillosa? Són algunes de les qüestions que s’abordaran en les Jornades "Terrorismes del segle XXI" el 18/09 a Sant Cugat del Vallès.

La Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès acollirà la tarda del dimarts 18 de setembre de 2018, entre les 17:30 i les 21:00 hores, les properes Jornades del Centre Delàs que aquesta vegada giraran al voltant dels “Terrorismes del segle XXI”.

Què és el gihadisme? Extremisme violent o terrorisme? Islamofòbia, seguretat i extremisme violent: una conjura perillosa? Són algunes de les qüestions que s’abordaran en aquesta trobada que comptarà amb reconegudes ponents expertes com José Ángel Brandariz, professor de Dret Penal a la Universitat de La Corunya; Jesús Núñez Villaverde, codirector de l’IECAH i professor de la Universitat Pontifícia Comillas; Lurdes Vidal, professora de món àrab a la UB i directora de l’àrea món àrab de l’IEMED; o Santiago Alba Rico, escriptor i filòsof, autor de diversos articles sobre els conflictes que viu el món àrab.

Les inscripcions són obertes i es poden formalitzar en aquest enllaç.

Dia i hora: Dimarts 18 de setembre de 2018 de 17:30 a 21:00 hores

Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès (carrer Castellví, 8)

Organitza: Centre Delàs d’Estudis per la Pau

Amb el suport de: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Esdeveniment a Facebook en aquest enllaç.

Més informació i programa complet aquí.

Data: 

Dimarts 18 set

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Centre Delàs d'Estudis per la Pau