La dura vida de la transhumància en una exposició a la UAB

Díptic de l'exposició

Més informació

Adreça de l'organitzador
Correu punt.serveis@uab.cat
URI Cultura en Viu

Tags

La mostra, que es podrà visitar fins el 21 de desembre a l’Edifici d’Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, posa de manifest els pros i els contres d’aquesta antiga pràctica ramadera.

Acte Inici: 12/12/2011 a les 12:00   Final: 21/12/2011 a les 18:30

Fotografies, mapes i textos explicatius. A través d’aquests materials, a l’exposició Transhumàncies del segle XXI es posa de manifest la dura forma de vida i la particular mirada del món dels pastors que realitzen aquesta pràctica tant antiga. Des del 12 de desembre fins el 21 del mateix mes es podrà visitar la mostra, exposada a petició de la Facultat de Veterinària al vestíbul de la sala de teatre de l’Edifici d’estudiants-ETC (Plaça Cívica).

Reyes Pla, degana de la Facultat de Veterinària, presideix l’acte d’inauguració el 12 de desembre a les 12h a la sala d’actes de l’ETC. El material exposat neix impulsat per l'Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica, que agrupa 14 ajuntaments de la Ribagorça catalana i aragonesa, en col·laboració amb el treball de recerca de l'Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.