La gestió emocional del voluntariat

Gestió emocional del voluntariat

Més informació

Organitzador Voluntaris.cat
Adreça de l'organitzador
Correu formacio@voluntaris.cat
URI Voluntaris.cat

Més Informació
Adreça
Aula de formació de Voluntaris.cat Grassot, 3. Planta BaixaBarcelona

Càpsula formativa orientada a treballar sobre alguns aspectes a tenir en compte a l'hora d'incorporar la gestió emocional en els processos d'acompanyament del voluntariat. 

Curs Inici: 21/02/2018 a les 16:00   Final: 21/02/2018 a les 20:00

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una càpsula formativa adreçada a persones coordinadores de voluntariat que estiguin interessades en incorporar la vessant emocional en la gestió del voluntariat. 

Aquesta càpsula de 4 hores de durada, s'impartirà el 21 de febrer de 16 a 20 h a Barcelona amb l'objectiu d'aportar eines i recursos que permetin als participants incorporar la gestió emocional en l'acompanyament des de de dos punts de vista:

  • El preventiu, és a dir, com a eina per a identificar el "punt emocional" en el que es troba la persona voluntària i aportar eines i recursos al voluntariat per a fer front a la càrrega emocional de la tasca voluntària.
  • El reactiu, és a dir, com plantejar la gestió emocional d'una persona que ha viscut una situació que l'ha impactat i que cal acompanyar-la per a que hi pugui fer front de la millor manera possible i pugui continuar fent voluntariat.

Aquelles persones interessades hauran de formalitzar la inscripció abans del dia 16 de febrer a través del següent enllaç. El preu de la formació és de 5 € per entitats membres de la FCVS15 € per la resta

 

Més informació: formacio@voluntaris.cat.