E.g., 22/03/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

La innovació social com a clau per afrontar els nous escenaris

La innovació social com a clau per afrontar els nous escenaris
F Pere Tarrés
Barcelona
Dimarts, 17/04/2018

Ponències i tallers permetran explorar com el context actual pot afavorir el moviment global dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El proper dimarts 17 d’abril tindrà lloc l’11a Jornada Anual de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE centrada en la innovació social com a clau per afrontar els nous escenaris marcats pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. Està dirigida a totes aquelles persones que treballen per millorar la societat a través de la innovació social, entre elles les que formen part de la base social de les organitzacions del tercer sector.

A través de diverses ponències i la realització de tallers, la Jornada permetrà explorar com el context actual pot afavorir el moviment global dels ODS. Serà un punt de trobada en què hi formaran part diversos grups d’interès: entitats, ONG, empreses, emprenedors/es socials, administració pública i sector acadèmic, per reflexionar i debatre conjuntament sobre la innovació social, la responsabilitat social empresarial, l’emprenedoria social i el sector no lucratiu.

Programa

Inscripcions

Data: 

Dimarts 17 abr

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Institut d'Innovació Social - ESADE