La integració laboral de persones amb discapacitat: un horitzó llunyà?

La integració laboral de persones amb discapacitat: un horitzó llunyà?
Granollers
Dijous, 23/02/2017

El Social.cat i la UGranollers, amb la col·laboració del Grupo Sifu, organitzen el segon col·loqui 'Socialitzant' per debatre sobre la situació laboral en la qual es troben les persones amb discapacitat.

El mitjà digital Social.cat i la seu de la UVic-UCC a Granollers, Ugranollers, impulsem el segon col·loqui Socialitzant, amb un debat sobre la integració laboral de les persones amb discapacitat. Sota el títol ‘La integració laboral de persones amb discapacitat: un horitzó llunyà?’, aquest serà el primer col·loqui d’un cicle de quatre jornades que s’organitzaran d’ara fins al juny. Totes les trobades giraran entorn de diverses temàtiques relacionades amb el Tercer Sector Social.

El context de la jornada

La integració laboral de les persones amb diversitat funcional s’ha convertit en els últims anys en una realitat sensible per a la societat. El 5,5% de la població catalana en edat laboral pateix alguna discapacitat reconeguda oficialment i només un 35,9% d’aquestes persones són actives.

Afortunadament, la taxa d’activitat d’aquest col·lectiu està creixent en els últims anys, però encara hi ha molt camí a recórrer per poder-la igualar a la de les persones sense discapacitat. Social.cat ha recollit totes les dades indispensables per conèixer aquesta realitat en un dossier.

Els ponents

Per abordar aquesta temàtica complexa, el Social.cat ha convidat quatre ponents d’àmbits diferents per donar una visió holística d’aquesta situació.

  • Josep M. Orduña. Exdirector de Recursos Humans de Nutrexpa i membre del Consell Assessor de la Fundació Projecte i Vida de Vic.
  • Cristian Rovira, vicepresident de Grupo Sifu.
  • Esteban Martínez, monitor d’equip en una empresa client de Grupo Sifu, centre especial de treball.
  • Josep Vidal. Director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya.


La periodista del Social.cat, Marina Force, moderarà el debat.

L'entrada a l'acte és lliure i gratuïta però, aquelles persones que vulguin obtenir gratuïtament un dossier informatiu caldrà que formalitzin la seva inscripció al següent enllaç.

Data: 

Dijous 23 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
social.cat