E.g., 24/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

L'art de liderar - lideratge en entorns educatius

 Font:
Barcelona
Dimecres, 27/02/2019 fins Dijous, 07/03/2019

Es donaran a conèixer els diferents estils de relació interpersonals i eines per millorar i potenciar lideratges. Les participants entrenaran de manera pràctica i vivencial les principals competències lligades al lideratge d'equips.

Monogràfic de 16h.

Dates: 27 i 28 de febrer i 6 i 7 de març
Horari: de 16h a 20h

Preu: 90€

L'Escola Lliure el Sol és una escola de formació al llarg de la vida que impulsa el coneixement i el creixement d’entitats i de persones vinculades a l'educació popular i l'economia social i solidària a través de metodologies actives i transformadores, enfortint-ne la llibertat de pensament i el compromís social.

En formem part Esplais Catalans, Fundació Ferrer i Guàrdia, Acció Escolta de Catalunya, Casals de Joves de Catalunya i la Cooperativa Incoop.

Volen ser l'instrument de formació del moviment associatiu i de l'economia social i solidària, donant resposta a les seves necessitats, fent d'altaveu de les entitats, aportant una mirada crítica de la realitat i participant dels debats socials i educatius mitjançat pràctiques i metodologies transformadores de l'educació popular.

El curs té com a objectiu donar a conèixer a les participants els diferents estils de relació interpersonals i grupals així com donar eines per millorar i potenciar els seus propis lideratges. Durant el curs, les participants entrenaran de manera pràctica i vivencial les principals competències lligades al lideratge d'equips.

Durant la formació es treballarà al voltant del model DISC de relacions interpersonals, el model de les 4C d’evolució grupal i el model de lideratge emocional de D. Goleman. Es faran exercicis pràctics i grupals per posar en pràctica els conceptes d'aquests models fent especial emfàsis en la consciència social i l’autoconsciència.

Impartit per Elena Sorribes, Consultora freelance de Docència I Formació, Coordinadora acadèmica Máster Autoliderazgo y Conducción de Grupos i Profesora asociada del Departament de Psicologia Social i Psicologia Quantitativa de la Facultat de Psicologia (Universitat de Barcelona).

Objectius:

 • Conèixer els diferents estils de relació interpersonals i grupals
 • Entrenar les principals competències lligades al lideratge d’equips i grups de persones
 • Conèixer i identificar les àrees de millora i de potenciació dels participants en relació al seu lideratge


Continguts:

 • Model de relacions interpersonals (Model DISC)
 • Model de les 4C d’evolució grupal
 • Exercicis pràctics i grupals per posar en pràctica els conceptes dels models anteriors
 • Identificació i entrenament de les principals competències del lideratge de grups i equips de persones (basat en el Model de Lideratge Emocional de D. Goleman):
 • Autoconsciència
 • Consciència Social
 • Gestió de les relacions
 • Autogestió


Pofessora: Elena Sorribes Soto

Consultora freelance de Docència I Formació
Coordinadora acadèmica Máster Autoliderazgo y Conducción de Grupos
Profesora asociada - Departament de Psicologia Social i Psicologia Quantitativa - Facultat de Psicologia (Universitat de Barcelona)

Data: 

Dimecres 27 febr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
elsol@escolaelsol.org
Organitzador: 
Escola Lliure el Sol