E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

L'Associació Mithra col·labora amb la 3ª Llançadora d'emprenedoria de CoBoi

Sant Boi de Llobregat
Dijous, 01/10/2015

El programa CoBoi, laboratori cívic d'emprenedoria i economia social de Sant Boi de Llobregat, té oberta la inscripció fins el 30 de setembre per aquesta nova convocatòria que es desenvoluparà d'octubre a desembre de 2015.

En el marc de la 3ª Llançadora d'emprenedoria de CoBoi, l'Associació Mithra, està desenvolupant uns tallers de ciberreputació per a emprenedors.

Aquests tallers estan orientats a adquirir competències digitals per posicionar la marca personal dels participants al CoBoi, augmentar la seva xarxa de contactes professionals i fer que coneguin els recursos digitals per la recerca de feina.

El programa Llançadora té l'objectiu d'aconseguir que persones amb una idea de negoci de caràcter social puguin concretar-la, validar-la i documentar-la, alhora que milloren les seves habilitats personals i les eines de gestió pròpies de la cultura emprenedora.

El número màxim d'iniciatives o projectes participants serà un mínim de 10 i un màxim de 15. Els projectes seleccionats participaran en el programa i es podran beneficiar d'assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (co-working) i suport per a la recerca de finançament, entre altres serveis.

Les dates de la formació s'han de concretar. Trobareu més informació al web de la Llançadora de projectes.

Data: 

Dijous 01 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Boi
Adreça: 
CoBoi - Laboratori cívic d'emprenedoria i economia social Carrer Badajoz, 2 Sant Boi de Llobregat