L'Associació Mithra col·labora amb la 3ª Llançadora d'emprenedoria de CoBoi

Imatge de la nova edició de la Llançadora de projectes

Més informació

Organitzador Ajuntament de Sant Boi
Adreça de l'organitzador
URI http://www.coboi.cat

Més Informació
Adreça
CoBoi - Laboratori cívic d'emprenedoria i economia social Carrer Badajoz, 2Sant Boi de Llobregat

El programa CoBoi, laboratori cívic d'emprenedoria i economia social de Sant Boi de Llobregat, té oberta la inscripció fins el 30 de setembre per aquesta nova convocatòria que es desenvoluparà d'octubre a desembre de 2015.

Curs Inici: 01/10/2015 (Tot el dia)

En el marc de la 3ª Llançadora d'emprenedoria de CoBoi, l'Associació Mithra, està desenvolupant uns tallers de ciberreputació per a emprenedors.

Aquests tallers estan orientats a adquirir competències digitals per posicionar la marca personal dels participants al CoBoi, augmentar la seva xarxa de contactes professionals i fer que coneguin els recursos digitals per la recerca de feina.

El programa Llançadora té l'objectiu d'aconseguir que persones amb una idea de negoci de caràcter social puguin concretar-la, validar-la i documentar-la, alhora que milloren les seves habilitats personals i les eines de gestió pròpies de la cultura emprenedora.

El número màxim d'iniciatives o projectes participants serà un mínim de 10 i un màxim de 15. Els projectes seleccionats participaran en el programa i es podran beneficiar d'assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (co-working) i suport per a la recerca de finançament, entre altres serveis.

Les dates de la formació s'han de concretar. Trobareu més informació al web de la Llançadora de projectes.