E.g., 17/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

És la sisena edició d'aquesta formació especialitzada. Font: CooperAcció
Suport Associatiu - Jurídic
Diumenge, 15/10/2017 fins Diumenge, 15/12/2019
(En línia)

CooperAcció organitza amb la Universitat de Vic la sisena edició del curs, centrat a analitzar les causes de les desigualtat de gènere en el marc de la cooperació.

Ja estan obertes les inscripcions per a la sisena edició del Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament, organitzat per l’entitat CooperAcció i la Universitat de Vic. Del juny a l’octubre, es pot fer la sol·licitud enviant un currículum i una carta de motivació al correu master@cooperacció.org o fent la preinscripció en línia.

El màster és totalment virtual i consta d’un programa i professorat que facilita la crítica feminista al concepte de desenvolupament. El curs començarà a l’octubre i acabarà al desembre del 2019, amb la presentació del treball de fi de màster.

Els objectius de la formació són conèixer i analitzar les causes de les desigualtats de gènere en el marc de la cooperació al desenvolupament, conèixer les referències històriques i filosòfiques de les teories sobre el desenvolupament, aprendre els instruments normatius, tècnics i polítics internacionals més innovadors i amb perspectiva de gènere, i desenvolupar eines i polítiques per al treball de cooperació des d’una mirada feminista.

El preu de la matrícula és de 2.500 euros per als dos anys acadèmics amb la possibilitat de fraccionar el pagament. Per a més informació, podeu consultar el tríptic del màster.

Més informació:

  • Data: De l’octubre del 2017 al desembre del 2019.
  • Lloc: En línia.
  • Organitza: CooperAcció.
  • Preu: 2.500 euros.
  • Contacte: master@cooperaccio.org.
Data: 

Diumenge 15 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
CooperAcció
Correu electrònic Organitzador: 
info@cooperaccio.org
Adreça: