E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Més enllà de l'aprenentatge mòbil

Barcelona
Dimarts, 14/02/2017

Crear coneixement compartit i viure en primera persona algunes de les possibles rutes de l'aprenentatge mòbil són els objectius d'aquesta trobada.

Aquest seminari forma part del projecte Educació Demà de la Fundació Jaume Bofill. Tindrà lloc dimarts 14 de febrer, a partir de les 18.00 hores, a l'Auditori Meier del MACBA. S'hi donaran a conèixer diverses experiències d'innovació educativa que treballen amb grups i eines diverses. Hi participaran:

  • Francesc Nadal, docent d'Economia a secundària a l'Institut Illa de Rodes de Roses, presentant “VRilla - Aprendre història amb Realitat Virtual” a primer cicle d’ESO.
  • Víctor Garcia, coordinador pedagògic de l'Escola Rel i impulsor del projecte “Smart Hort amb alumnes amb necessitats educatives especials".
  • Eulàlia Canet, mestra de Cicle Inicial a l'escola Puig de les Cadiretes i responsable de robòtica del mateix centre, presentant "Llapis, guixos i pantalles. El dia a dia a una aula de Cicle Inicial".

Els/les assistents podran participar activament en el debat, conèixer recursos i aprofundir en diverses pràctiques inspiradores sobre com la mobilitat i la tecnologia permeten innovar en les metodologies educatives per tal de crear aprenentatges en qualsevol moment i en qualsevol lloc, i com es trasllada de manera pràctica aquesta possibilitat en el dia a dia dels nostres alumnes.

La trobada comptarà amb la col·laboració de mSchools a través de la ponència introductòria d’Albert Forn i estarà dinamitzada per Juanmi Muñoz, co-director de l'Observatori d'Innovació Tecnològica i Educativa (ODITE) i membre del comitè científic d’Educació Demà. Conduirà l'acte Ismael Peña-López, director d'innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill.

L'accés és lliure i gratuït, però cal fer la inscripció. També es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill.

Data: 

Dimarts 14 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Jaume Bofill
Correu electrònic Organitzador: 
fbofill@fbofill.cat
Adreça: 
MACBA Plaça dels Àngels, 1 Barcelona