Més enllà de l'aprenentatge mòbil

Més enllà de l'aprenentatge mòbil. Font: Educació Demà

Més informació

Organitzador Fundació Jaume Bofill
Adreça de l'organitzador
Correu fbofill@fbofill.cat
URI Fundació Jaume Bofill

Més Informació
Adreça
MACBA Plaça dels Àngels, 1Barcelona

Crear coneixement compartit i viure en primera persona algunes de les possibles rutes de l'aprenentatge mòbil són els objectius d'aquesta trobada.

Acte Inici: 14/02/2017 a les 18:00   Final: 14/02/2017 a les 21:00

Aquest seminari forma part del projecte Educació Demà de la Fundació Jaume Bofill. Tindrà lloc dimarts 14 de febrer, a partir de les 18.00 hores, a l'Auditori Meier del MACBA. S'hi donaran a conèixer diverses experiències d'innovació educativa que treballen amb grups i eines diverses. Hi participaran:

  • Francesc Nadal, docent d'Economia a secundària a l'Institut Illa de Rodes de Roses, presentant “VRilla - Aprendre història amb Realitat Virtual” a primer cicle d’ESO.
  • Víctor Garcia, coordinador pedagògic de l'Escola Rel i impulsor del projecte “Smart Hort amb alumnes amb necessitats educatives especials".
  • Eulàlia Canet, mestra de Cicle Inicial a l'escola Puig de les Cadiretes i responsable de robòtica del mateix centre, presentant "Llapis, guixos i pantalles. El dia a dia a una aula de Cicle Inicial".

Els/les assistents podran participar activament en el debat, conèixer recursos i aprofundir en diverses pràctiques inspiradores sobre com la mobilitat i la tecnologia permeten innovar en les metodologies educatives per tal de crear aprenentatges en qualsevol moment i en qualsevol lloc, i com es trasllada de manera pràctica aquesta possibilitat en el dia a dia dels nostres alumnes.

La trobada comptarà amb la col·laboració de mSchools a través de la ponència introductòria d’Albert Forn i  estarà dinamitzada per Juanmi Muñoz, co-director de l'Observatori d'Innovació Tecnològica i Educativa (ODITE) i membre del comitè científic d’Educació Demà. Conduirà l'acte Ismael Peña-López, director d'innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill.

L'accés és lliure i gratuït, però cal fer la inscripció. També es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill.