Mig segle del Festival de Sitges en una exposició al Reial Cercle Artístic

1er cartell del Festival de Sitges (1968)

Més informació

Organitzador Reial Cercle Artístic i Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
Adreça de l'organitzador
URI Web

Més Informació
Adreça
Reial Cercle Artístic Carrer Arcs nº5, 1erBarcelona

Fins al 24 de setembre es pot visitar una retrospectiva del 50è aniversari del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya al Reial Cercle Artístic (Barcelona).

Acte Inici: 05/09/2017 a les 10:00   Final: 24/09/2017 a les 21:00

El Reial Cercle Artístic commemora el 50è aniversari del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb una exposició de cartells, programes de mà, llibres, catàlegs, quaderns i documentació de les 49 edicions que fins ara s'han fet del Festival (enguany es durà a terme la número 50, del 5 al 15 d'octubre). La mostra restrospectiva, titulada " 50è aniversari Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 1968-2017: Memòria del Fantàstic" es podrà visitar del 5 al 24 de setembre de 10h a 14h i de 15h a 21h.

Comissariada per Diego López, acosta la història del certamen a la ciutadania, gràcies a un acord de col·laboració entre el Reial Cercle i el Festival. De fet, la presentació del cartell de la present edició ja es va dur a terme a la seu de l'entitat barcelonina el passat mes de maig.

La 50a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya programarà els millors títols del cinema de gènere actual i una convidada excepcional, Susan Sarandon. Les més variades visions del fantàstic, provinents d’arreu del món, se citaran durant 10 dies per a celebrar una efemèride apadrinada per Guillermo del Toro i impregnada de l’essència de Dràcula. Com ja es va anunciar, el director William Friedkin també serà homenatjat amb el Gran Premi Honorífic i el cineasta asiàtic Johnnie To visitarà el Festival.