Mostra de CineBaix

Més informació

Organitzador CineBaix
Adreça de l'organitzador


Més Informació
Adreça
CineBaix C/ Joan Batllori, 21 Sant Feliu de Llobregat

La 12a edició de la Mostra de CineBaix programa 12 títols llatinoamericans del 15 al 19 de març a Sant Feliu de Llobregat.

Acte Inici: 15/03/2018 a les 10:00   Final: 19/03/2018 a les 23:00

La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat inicia enguany la seva 12a edició dedicada al cinema llatinoamericà amb pel·lícules de més de 10 procedències i de produccions de diferents formats.

La programació presenta títols de directors ja consagrats, de novells i també petites produccions. Tots ells sobre temàtiques que aproximen el públic a la realitat llatinoamericana. El Cicle combinarà peces audiovisuals com troben ‘Zama’, Premi Especial del Jurat del Festival de Sevilla i considerada una de les millors pel·lícules del 2017,  ‘La región salvaje’, guanyadora del Premi a la Millor Direcció al Festival de Venècia i ‘Neruda’, una desvergonyida pel·lícula biogràfica del poeta Pablo Neruda, amb produccions més modestes.

La divulgació de la realitat llatinoamericana és l’objectiu de la Mostra tan a través de la projecció de peces audiovisuals com del debat i l'intercanvi de reflexions col·lectives en format de cinefòrums. L’organització ha programat 3 espais de debat entorn de pel·lícules dedicades als països del Perú, Veneçuela i Brasil.

Consulta la programació completa de la Mostra.