Nits Poètiques a la fresca

Nits Poètiques a la fresca (La Ciutat Invisible)

Més informació

Organitzador La Ciutat Invisible
Adreça de l'organitzador
Correu cooperativa@laciutatinvisible.coop
URI Web

Més Informació
Adreça
La Ciutat Invisible carrer de Riego, 35 BaixosBarcelona

La cooperativa de Sants La Ciutat Invisible programa sessions els quatre dijous de juliol del cicle de poesia al carrer Riego.

Acte Inici: 06/07/2017 a les 19:00   Final: 27/07/2017 a les 22:00

A partir de les 19h i tots els dijous del mes de juliol (6, 13, 20 i 27), tornen les Nits Poètiques a la fresca, organitzades per la cooperativa autogestionària del barri de Sants La Ciutat Invisible. La setena edició de la cita serà una aposta ferma pels noms del panorama poètic actua, i en especial, per la presència femenina que recitaran al carrer Riego.

El cicle s'encetarà el 6 de juliol, amb l’espectacle poètic Nicomedes Mendes, creat per Núria Martínez-Vernis, Víctor Bonetarbolí, Guim Vall i Oriol Sauleda. En paraules d’aquest últim, l’espectacle treballa “el camp de la poesia, sobretot, però se’ls esmuny, sense voler, la música i la performance”. El 13 de juliol, serà el torn de Míriam Cano, Eduard Escoffet i Maria Cabrera, en un recital de format més clàssic.

El 20 de juliol serà una jornada estrictament femenina i feminista, amb la presència d’Olalla Castro, Sònia Moll, Maria Sevilla i Raquel Santanera, les quals ompliran el carrer de Riego amb els seus versos punyents que toquen temes com la pèrdua, el dolor, la condició de la dona en el sistema actual i el defugir del masculí universal i omnipotent.

I el 27 de juliol, el cicle es tancarà amb la presència d’un dels poetes més estimats per la llibreria, Carles Rebassa, el qual estarà acompanyat de Cèlia Nolla qui, en les seves pròpies paraules, fa poemes que recull de l’asfalt i els planta “en terres imaginàries, dins un cabàs de vímet”.