E.g., 21/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Noies, les TIC són Nostres

Barcelona
Divendres, 26/04/2019

El 25 d'abril és el Dia Internacional de les Nenes en les TIC. Dones en Xarxa se suma a aquesta diada, tot organitzant una jornada adreçada a les joves i amb l'objectiu d'engrescar-les per desenvolupar una carrera en el sector tecnològic.

L'associació Dones en Xarxa organitza un esdeveniment en el marc del projecte 'Noies, les TIC són Nostres', que pretén fomentar les vocacions tecnològiques entre les noies d’entre 16 i 18 anys. La trobada tindrà lloc el 26 d'abril, a les 19.00 hores, al Movistar Centre de Barcelona.

L'acte comptarà amb la participació de youtubers feministes i de l’àmbit digital, com ara, Lula Gómez, creadora de la sèrie de capítols 'Eres una caca', on combat per mitjà de l’humor comentaris masclistes arrelats a la societat. També hi participaran Marta i Sara, les protagonistes del canal de Youtube Devermut, que vol donar una major visibilitat al col·lectiu LGTBI.

Per participar-hi, cal fer la inscripció.

La plaba web de 'Noies, les TIC són nostres!' ofereix vídeos curts amb les opinions de dones que treballen en l'àmbit TIC, tot mostrant que és un sector amb futur i on cal la mirada i l'aportació de les dones.

Data: 

Divendres 26 abr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Dones en Xarxa