E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Nova edició del taller 'Associació o cooperativa?'

Barcelona
Dimarts, 26/06/2018

L'activitat està adreçada a iniciatives i projectes que encara no han decidit quina forma jurídica adoptaran i a associacions que es plantegen iniciar un procés de conversió a cooperativa.

Aquesta és la segona edició del taller obert 'Projecte col·lectiu: Associació i/o cooperativa?' que organizen Torre Jussana i Coòpolis, dos equipaments municipals de Barcelona que han posat en funcionament un espai de treball conjunt per desenvolupar iniciatives que permetin millorar la relació entre les associacions i les cooperatives.

Un dels principals objectius que persegueixen és que els diferents projectes col·lectius que operen a la ciutat coneguin les diferències entre aquestes dues formes jurídiques.

El taller anirà a càrrec d’Helena Casellas, tècnica de Torre Jussana i de Pere Ribas, tècnic de Coòpolis, que descriuran les característiques de les associacions i les cooperatives com a formes jurídiques i aprofundiran en els aspectes jurídics, participatius, organitzacionals, laborals i econòmics.

També es tractarà sobre com plantejar la transformació d’una associació en una cooperativa, els passos que cal seguir, el millor moment per fer-ho i a partir de quins supòsits.

Per assistir a l'acte és necessari fer inscripció prèvia al formulari online.

Data: 

Dimarts 26 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Torre Jussana i Coòpolis
Adreça: 
Centre Cívic Barceloneta Conreria, 1-9 Barcelona