E.g., 24/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Novè Esmorzar FOCIR: “El rol de les diplomàcies en la transició de nació a estat”

Cartell de l'esdeveniment. Font: FOCIR
Barcelona
Dimecres, 05/04/2017

La convidada del dia 5 d’abril serà l’Ana Stanič, especialista en dret comunitari i litigis entre Estats, i una gran coneixedora del procés català.

La FOCIR celebrarà el dia 5 d’abril de 2017 el novè Esmorzar Internacional amb Ana Stanič, advocada eslovena que va participar en les darreres Jornades FOCIR. L’acte tindrà lloc, com és habitual, a la Sala Puig i Cadafalch de l’Institut d’Estudis Catalans de 8.30 a 10h.

Experta en dret comunitari i en acords internacionals entre estats, l’any 2007 Ana Stanič va fundar la consultoria E&A Law al Regne Unit, una firma innovadora amb seu a Londres que assessora els estats, les empreses i les institucions financeres sobre qüestions de dret internacional, el dret de la UE i la llei d’energia. És també professora visitant a la Universitat de Dundee a Escòcia.

Stanič fa anys que segueix el cas català, i el coneix bé, doncs en els últims anys ha dut a terme investigacions sobre la qüestió catalana i ha parlat sobre les lliçons que podria aprendre Catalunya arran del cas de la independència d’Eslovènia.

Per confirmar assistència a l’Esmorzar, cal omplir el següent formulari.

Data: 

Dimecres 05 abr

Hora: 

08:30

Correu electrònic Organitzador: 
secretaria@focir.cat
Organitzador: 
FOCIR
Etiquetes: