E.g., 21/07/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Participa a la 5a edició Festa de la Sopa!

Barcelona
Dissabte, 10/11/2018

El proper dissabte 10 de novembre tindrà lloc la festa de les sopes d’aquí i d’allà dins del Festival Cultural Rava’ls. Ja pots inscriure la teva sopa!

Per cinquè any consecutiu el Servei Civil Internacional participa al Festival Rava’ls organitzant la Festa de la Sopa. Es tracta d’un esdeveniment que es proposa compartir l’espai públic del barri i de la ciutat i fer xarxa a través de la cuina.

Aquest any el festival Rava’ls està dedicat a la lluita contra el racisme, per això a la Festa de la Sopa tindrà l’espai per compartir l'ingredient de la recepta antiracista, així com participar de diferents activitats per visibilitzar la problemàtica del racisme i la xenofòbia.

SCI posara el foc i els estris i la resta de participants només s'ha de dedicar a cuinar la sopa! Inscriu la teva sopa abans del 4 de novembre a través d’aquest formulari.

A partir de les 16h pots venir a cuinar la teva recepta!

Aquest any es proposa triar el nom d’una persona significativa de la lluita antiracista (pot ser la teva mare, la teva germana, el teu avi o un personatge històric!). A partir de les 20:30h ja pots tastar totes les sopes i participar d’un scaperoom per acabar amb el racisme!

Data: 

Dissabte 10 nov

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Servei Civil Internacional