Participeu en el rècord Moonhack 2017!

Participeu en el rècord Moonhack 2017!

Més informació

Organitzador Code Club Austràlia
Adreça de l'organitzador
Correu https://codeclubau.org/contact/
URI Code Club Austràlia

Més Informació
Esdeveniment en línia

L'objectiu d'aquest rècord es trencar el record mundial d'infants programant al moment. Es pot participar individualment o per equips.  

Acte Inici: 15/08/2017 (Tot el dia)   Final: 15/08/2017 a les 23:59

L'any passat, el Code Club d'Austràlia va organitzar un acte prou curiós. L'objectiu era establir el rècord mundial d'infants programant a la vegada. Ho va fer anunciant l'esdeveniment Moonhack, i van arribar a participar 10.207 infants. L'èxit de l'esdeveniment, va fer pensar en els organitzadors i organitzadores, a ampliar les fronteres.

El proper dimarts 15 d'agost, se celebrarà a tot el món el Moonhack. El Moonhack consisteix en un acte descentralitzat, on moltes entitats puguin organitzar i participar el seu propi Moonhack. A cada acte hi participar infants i joves, a partir dels 8 anys i fins els 18 anys. La idea es que aquests infants i joves, participin en activitats de programació. Aquestes activitats giraran al voltant del tema de la lluna.

Les entitats que vulguin, poden participar en el Moonhack 2017 organitzan el seu propi acte. Els i les participants, han de registrar-se en aquest formulari. A la mateixa pàgina web del Moonhack, trobareu consells útils pedagògics, perquè els més petits i petites, puguin participar en aquest acte.