Participeu a la 9ª edició del concurs (RE)Imagina’t

Projecte (RE)Imagina't

Més informació

Organitzador Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació
Adreça de l'organitzador Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18 08940 Cornellà de Llobregat


Més Informació

L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació engega una nova edició del concurs (RE)Imagina’t de creacions audiovisuals no sexistes.

Acte Inici: 04/09/2017 a les 09:00   Final: 10/11/2017 a les 21:00

El concurs (RE)Imagina’t pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies d’entre 14 i 18 anys tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i la diversitat de les identitats de gènere.

Es tracta de la novena edició d’una iniciativa de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, adreçada a grups joves de centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.

Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i storyboard d’una creació audiovisual (Modalitat A) i/o presentar una peça audiovisual (Modalitat B) que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBI.

El certamen contempla 8 premis, dos per cada modalitat segons l’edat dels i les joves participants: un per a grups de nois i noies de 14, 15 i 16 anys, i un altra per a grups de nois i noies de 17 i 18 anys.

Per participar és imprescindible inscriure’s mitjançant el formulari en línia entre el 4 de setembre i l’10 de novembre de 2017. La inscripció és gratuïta.

Per a veure els requisits que les creacions audiovisuals han de complir vegeu el web.

Les creacions audiovisuals premiades es presentaran públicament en un acte de cloenda (data, hora i lloc a determinar).