E.g., 19/08/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

‘Posa’t la Gorra’ de Lleida

Lleida
Diumenge, 17/02/2019

El pròxim diumenge 17 de febrer se celebrarà la sisena edició de la festa de la solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

La sisena edició de la festa del ‘Posa’t la Gorra!’ se celebrarà el pròxim diumenge 17 de febrer de 10 a 14 hores a la Seu Vella. Lleida s’omplirà de solidaritat un any més a favor dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

La festa estarà dedicada a la música. D’una banda, es faran més de vint tallers i activitats programats i d’una altra, a l’escenari presentaran la cantant Lorena Gómez i el pianista Antoni Tolmos. L’objectiu de la festa és millorar la qualitat de vida de la canalla amb aquesta malaltia i de les seves famílies.

També hi haurà un concert de la Coral Infantil Shalom, una actuació del Club Banyetes, d’Aquafonia, Gil&Ratataplam i un sorteig solidari, entre altres sorpreses. Els fons aconseguits amb la venda de la gorra dissenyada per Agatha Ruiz de la Prada aniran destinats a donar suport psicosocial i mantenir la Casa dels Xuklis.

Data: 

Diumenge 17 febr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
AFANOC - Lleida