Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió Social i Diàleg Intercultural: Aplicacions Pràctiques

Més informació

Organitzador Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU
Adreça de l'organitzador
Correu formacion@cartadelapaz.org
URI Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU

Més Informació
Esdeveniment en línia

Tags

En un món en què creixen els contactes entre persones i grups de diferents identitats i cultures, és més necessari que mai comptar amb eines per a la construcció de la convivència social.

Curs Inici: 15/11/2017 (Tot el dia)   Final: 09/11/2018 (Tot el dia)
El Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió Social i Diàleg Intercultural pretén donar resposta als reptes de les societats del s.XXI, per millorar la convivència i la interculturalitat en tots els seus nivells. De la mà d’experts de diferents camps (Begoña Roman, Francesc Torralba, Jordi Palou-Loverdos...), s’ofereix una visió transversal i interdisciplinària, amb la finalitat que adquireixis eines d’aplicació pràctica per a una millor aproximació en els contactes interculturals. 

Es proposen continguts entorn a la construcció d'una convivència social basada en una cultura de la pau (a partir del text de la Carta de la Pau dirigida a l'ONU), amb la voluntat d'edificar un món on prevalguin valors, actituds i comportaments que rebutgin la violència i busquin gestionar els conflictes mitjançant el diàleg, la mediació i la negociació entre les persones, els grups i les nacions.
 
Aquest postgrau és una proposta de formació Online d'IL3 -Universitat de Barcelona i la Fundació Carta de la Pau. Equivalent a 30 crèdits ECTS. Curs dissenyat segons les directiruys de l'espai Europeu d'Educació Superior.
La Fundació Carta de la Pau ofereix beques: formacion@cartadelapaz.org.