Postgrau en Fundraising - Universitat de Barcelona

abac_ansik_flickr_3

Més informació

Organitzador Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona
Adreça de l'organitzador Ciutat de Granada, 131
URI IL3 - Universitat de Barcelona, Postgrau en Fundraising

Més Informació
Adreça
IL3 - Universitat de Barcelona Ciutat de Granada, 131 Barcelona

El Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de l'Institut de Formació Continua de la Universitat de Barcelona és una formació pràctica, on aprendràs una base teòrica a partir de la resolució de reptes basats en la realitat professional.

Curs Inici: 20/10/2017 a les 10:00   Final: 29/06/2018 a les 10:00

En els últims anys, el “tercer sector” o sector no lucratiu ha experimentat un gran creixement i professionalització i s’ha consolidat com un clar generador de feina.

Tradicionalment la captació de fons ha estat orientada a buscar ingressos procedents de l’administració pública, però aquest model ja no és viable. En el moment actual, les organitzacions d’aquest sector s’enfronten al repte de diversificar les fonts de finançament, per això s’està professionalitzant una figura cada vegada més demanada: el fundraiser o captador de fons.

La captació de fons té l’objectiu d’involucrar persones, perquè participin en una causa i per aquesta tasca es precisen professionals apassionats, amb coneixements en comunicació i màrqueting i un domini de les habilitats interpersonals.

El Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de l'Institut de Formació Continua - IL3, de la Universitat de Barcelona  és una formació eminentment pràctica, en la qual aprendràs una base teòrica a partir de la resolució de reptes, tant individuals com col·lectius, basats en la realitat professional.

  • Implementaràs allò que has après a la teva pròpia organització o en una organització, buscada a mida per tu, amb un conveni de pràctiques amb el recolzament de professionals que treballen dia a dia en la captació de fons.
  • Experimentaràs què és ser fundraiser des del primer dia de classe, quan t’enfrontis a reptes pràctics que et transformaran, així com també transformarà la teva manera d’entendre el sector.
  • Tindràs una visió de models i mètodes de captació de fons dels diferents sectors –social, cultural, investigació, educació, medi ambient– a Espanya, Europa i els EUA.

Acreditació acadèmica: Diploma d'Especialització/de Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) per la Universitat de Barcelona.

Horari: Un divendres de 15:30h a 20:30h i un dissabte de 9h a 14h i de 15:30h a 19:30h cada tres setmanes.