E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Postgrau en Fundraising - Universitat de Barcelona

Barcelona
Divendres, 20/10/2017 fins Divendres, 29/06/2018

El Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de l'Institut de Formació Continua de la Universitat de Barcelona és una formació pràctica, on aprendràs una base teòrica a partir de la resolució de reptes basats en la realitat professional.

En els últims anys, el “tercer sector” o sector no lucratiu ha experimentat un gran creixement i professionalització i s’ha consolidat com un clar generador de feina.

Tradicionalment la captació de fons ha estat orientada a buscar ingressos procedents de l’administració pública, però aquest model ja no és viable. En el moment actual, les organitzacions d’aquest sector s’enfronten al repte de diversificar les fonts de finançament, per això s’està professionalitzant una figura cada vegada més demanada: el fundraiser o captador de fons.

La captació de fons té l’objectiu d’involucrar persones, perquè participin en una causa i per aquesta tasca es precisen professionals apassionats, amb coneixements en comunicació i màrqueting i un domini de les habilitats interpersonals.

El Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de l'Institut de Formació Continua - IL3, de la Universitat de Barcelona és una formació eminentment pràctica, en la qual aprendràs una base teòrica a partir de la resolució de reptes, tant individuals com col·lectius, basats en la realitat professional.

  • Implementaràs allò que has après a la teva pròpia organització o en una organització, buscada a mida per tu, amb un conveni de pràctiques amb el recolzament de professionals que treballen dia a dia en la captació de fons.
  • Experimentaràs què és ser fundraiser des del primer dia de classe, quan t’enfrontis a reptes pràctics que et transformaran, així com també transformarà la teva manera d’entendre el sector.
  • Tindràs una visió de models i mètodes de captació de fons dels diferents sectors –social, cultural, investigació, educació, medi ambient– a Espanya, Europa i els EUA.

Acreditació acadèmica: Diploma d'Especialització/de Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) per la Universitat de Barcelona.

Horari: Un divendres de 15:30h a 20:30h i un dissabte de 9h a 14h i de 15:30h a 19:30h cada tres setmanes.
Data: 

Divendres 20 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona
Adreça: 
IL3 - Universitat de Barcelona Ciutat de Granada, 131 Barcelona