Postgrau en Gènere i Igualtat

Logotip de la universitat que impulsa el postgrau. Font: UAB

Més informació

Organitzador UAB
Adreça de l'organitzador
Correu informacio@uab.cat
URI UAB

Més Informació
Adreça
Espai Francesca Bonnemaison. Carrer Sant Pere més Baix, 7. Barcelona.

L’objectiu del curs presencial impulsat per la UAB és donar formació especialitzada per aplicar-la a problemàtiques d’interès social. 

Curs Inici: 17/10/2017 (Tot el dia)   Final: 20/12/2017 (Tot el dia)

Del 17 d’octubre del 2017 al 20 de desembre del 2018, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ofereix una diplomatura de postgrau en Gènere i Igualtat presencial per aprofundir en els estudis de gènere des de diverses disciplines i amb l’objectiu de donar eines aplicables a problemes d’interès social i formar agents d’igualtat, una figura clau des de l’aprovació de la Llei orgànica 3/2007 per a la igualtat efectiva de dones i  homes.

Aquesta llei estableix que, entre d’altres aspectes, les empreses amb més de 250 persones treballadores han de negociar plans d’igualtat. Per fer-los, calen persones experten que sàpiguen detectar problemes, oferir respostes, discutir polítiques i elaborar pressupostos en el camp de les desigualtats i les discriminacions entre dones i homes.

El postgrau es centrarà a formar en la intervenció tècnica a l’hora de fer plans, programes, mesures i polítiques públiques amb perspectiva de gènere i en l’elaboració i assessoria en plans d’igualtat. Per a més informació sobre el contingut de la diplomatura, consulteu la presentació publicada al web.  

El curs tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison, a Barcelona, i té un cost de 1.960 euros. Els estudis s’adrecen a persones de l’administració local, institucions especialitzades, empreses privades i sindicats, al món associatiu i a professionals en general.

 

Més informació:

  • Dates: Del 17 d’octubre del 2017 al 20 de desembre del 2018.
  • Lloc: Espai Francesca Bonnemaison (carrer Sant Pere més Baix, 7, Barcelona).
  • Preu: 1.960 euros.
  • Organitza: UAB.
  • Contacte: dp.pg.genere.igualtat@uab.cat