E.g., 26/02/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Postgrau ‘Expert en intervencions grupals i multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i socials’

Postgrau ‘Expert en intervencions grupals i multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i socials’
Barcelona
Divendres, 08/11/2019

Està adreçat, principalment, a professionals que desenvolupen un treball terapèutic, educatiu o social des d’una visió inclusiva.

Formar part d’un grup terapèutic és una de les oportunitats que s’ofereixen cursant el postgrau ‘Expert en intervencions grupals i multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i socials’ que organitza l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), juntament amb La Salle Centro Universitario i el Centre de Teràpia Interfamiliar (CTI). La durada de la formació és del novembre d’aquest any i fins al juny de 2020 a Barcelona i serà impartida per docent reconeguts/des i de llarga experiència, des d’una vessant pràctica i vivencial.

El postgrau està adreçat a professionals que desenvolupen un treball terapèutic, educatiu i/o social des d’una visió inclusiva, mitjançant la teràpia grupal i la teràpia multifamiliar. Està especialment dirigit a persones titulades en Psicologia, Medicina, Psiquiatria, Treball Social, Infermeria, Educació Social, Magisteri, Teràpia Ocupacional i Ciències de l’Educació.

Data: 

Divendres 08 nov

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
expertomultifamiliar@gmail.com
Organitzador: 
Associació Benestar i Desenvolupament