Postgrau “Significats i Valors Espirituals de la Natura”

Més informació

Organitzador Fundació UdG: Formació i Innovació
Adreça de l'organitzador
Correu info.fundacioif@udg.edu


Més Informació
Adreça
Facultat de Lletres (UdG) Plaça Josep Ferrater i Móra, 1 Girona

Tags

La Universitat de Girona (UdG) ofereix la tercera edició d’un curs de mig any per identificar i valoritzar els elements de la natura que tenen valor espiritual, aprendre a comunicar-los i també a gestionar-los.

Curs Inici: 02/02/2018 a les 12:41   Final: 13/07/2018 a les 12:41

Cada cop hi ha més interès pels indrets o paisatges connectats amb aquests valors, ja sigui al marge de qualsevol creença religiosa com des de les diverses confessions religioses que hi ha al país.

En aquest marc, el Postgrau “Significats i Valors Espirituals de la Natura: Percepció, Comunicació i Integració” està pensat per adquirir o desenvolupar les capacitats per percebre, entendre i gaudir dels valors i significats espirituals de la Natura, així com per facilitar a altres persones l’accés a aquests valors.

A banda de cursar aquest curs a títol individual, també està pensat per introduir aquests criteris i elements en la pràctica professional i en l’organització on es desenvolupa l’activitat, estiguin vinculades directament o indirecta amb la Natura, des de jardins fins a parcs o espais naturals, siguin o no protegits o ja sigui per la via de la responsabilitat social corporativa, entre altres.

El curs s’inicia el 2 de febrer del 2018 i finalitza el 13 de juliol. Les sessions seran els divendres de 16 a 20 hores a la Facultat de Lletres de la UdG i d’altres es desenvoluparan en el Santuari del Miracle en cap de setmana i en espais naturals terrestres o marítims.

El Postgrau ofereix diverses facilitats de finançament (pagament de la matrícula en 10 quotes, convenis amb algunes entitats bancàries, un sistema de préstec de l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) o una bonificació pels estudiants que estan treballant a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo – FUNDAE).
 

Per a més informació, cliqueu aquí.