Postgrau sobre violències masclistes

El curs tindrà lloc al Centre d'Estudis i Recursos Culturals, a Barcelona. Font: Sortzen

Més informació

Organitzador UAB
Adreça de l'organitzador
Correu dp.pg.violencies.masclistes@uab.cat
URI dp.pg.violencies.masclistes@uab.cat

Més Informació
Adreça
Centre d’Estudis i Recursos Culturals. Montalegre, 7. Barcelona.

La UAB ofereix una diplomatura presencial a partir de l’octubre que tractarà fenòmens com el tràfic de persones amb finalitat sexual, els matrimonis forçats o la mutilació genital femenina.  

Curs Inici: 16/10/2017 a les 16:00   Final: 25/07/2018 a les 20:00

La diplomatura de postgrau en violències masclistes és un estudi que ofereix per quart any consecutiu la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i el Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB.

El curs anirà més enllà de la violència en les relacions de parelles sinó que també tractarà altres violències masclistes, com el tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual, l’assetjament sexual, els matrimonis forçats i la mutilació genital femenina. “Fins ara, no hi ha a Catalunya cap altra diplomatura de postgrau o màster que tingui com a objecte el conjunt de violències sexistes contra les dones”, expliquen des del centre universitari.

El curs, que començarà a l’octubre i acabarà el juliol vinent, oferirà a l’alumnat una formació fonamentalment jurídica que té com a objectiu facilitar eines sociojurídiques per lluitar contra les diverses violències masclistes. Les classes tindran lloc al Centre d'Estudis i Recursos Culturals, a Barcelona. 

Per a més informació sobre el contingut de la diplomatura o els requisits per matricular-s'hi, consulteu el web del curs

El curs s'adreça a professionals amb interès a aprofundir en els estudis de gènere i en la lacra de les violències masclistes. 

 

Més informació:

  • Data: Dilluns i dimecres des del 16 d’octubre al juliol del 2018.
  • Hora: De 16h a 20h.
  • Lloc: Centre d’Estudis i Recursos Culturals (carrer de Montalegre, 7, Barcelona).
  • Organitza: UAB.
  • Preu: 1.960 euros. 
  • Contacte: dp.pg.violencies.masclistes@uab.cat