Presentació de la campanya “Dignifiquem la diversitat”

Diferents, però iguals. Font: malarrassa.cat

Més informació

Organitzador Espai Drets
Adreça de l'organitzador
Adreça
Casal Cívic de Ca n’Aurell Plaça del Tint, 4Terrassa

Està impulsada per la plataforma Espai Drets de Terrassa, amb l'objectiu de defensar els dets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Acte Inici: 19/06/2017 a les 19:00

En l'acte de presentació de “Dignifiquem la diversitat” es donaran a conèixer un manifest i les activitats que s'organitzaran el proper curs per generar espais comuns d’informació, conscienciació, creativitat i participació inclusiva.

Amb la campanya es vol identificar i conèixer els drets humans del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual que s’estan vulnerant en aquesta ciutat, així com transformar els serveis, els espais comuns i les actituds de la ciutadania perquè pugui accedir a una ciutadania plena, en igualtat de condicions i de manera inclusiva.

És per això que la plataforma es proposa col·laborar perquè les persones que formen part d'aquest col·lectiu es puguin associar i autogestionar, representant-se a elles mateixes i autodefensant-se.

L'Espai per a la Defensa dels Drets Humans i Socials de Terrassa agrupa més de 14 entitats i té com a objectiu evitar i prevenir situacions d'indefensió ciutadana.

L'acte de presentació de la campanya del 19 de juny tindrà lloc a les 19 h al Casal Cívic de Ca n’Aurell, que es troba a la plaça del Tint número 4 de Terrassa.