agenda
Dimarts 30 juny

Barcelona

Presentació de la investigació "Tràfic de persones per a l'explotació laboral en el sector domèstic a l'estat espanyol"
Colectic - Comunitari

Presentació de la investigació "Tràfic de persones per a l'explotació laboral en el sector domèstic a l'estat espanyol"

Aquesta investigació forma part del projecte europeu "Lluita contra el tràfic de dones amb finalitat d'explotació laboral en el servei domèstic".

Dimarts 30 de juny la Fundació Surt i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona convoquen una roda de premsa per presentar els resultats de la investigació sobre el tràfic de persones per a l'explotació laboral en el sector domèstic a l'estat espanyol. Serà a les 11.00 hores, a l'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90).

La investigació forma part del projecte europeu "Lluita contra el tràfic de dones amb finalitat d'explotació laboral en el servei domèstic", finançat pel Programa de prevenció i lluita contra el crim (ISEC). Els objectius del projecte han estat l'anàlisi de les polítiques i la legislació en matèria de tràfic de persones per a l'explotació laboral, centrada en la situació que viuen les dones en el sector domèstic.

L'estudi s'ha realitzat a través d'una recerca qualitativa amb entrevistes en profunditat a institucions i organitzacions, així com a treballadores domèstiques. També s'han portat a terme accions de sensibilització d'institucions, mitjans de comunicació, moviments socials...

Lloc: , 08008 Barcelona

Data: 

Dimarts 30 juny

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Surt i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Adreça: 
Aula Europa Passeig de Gràcia, 90 Barcelona