agenda

Presentació de la Plataforma Vot x Tothom

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Barcelona
Dimarts, 13/03/2018

Més de 30 associacions i col·lectius conformen aquesta nova plataforma que reivindica el dret a vot de les persones estrangeres.

El dimarts 13 de març a les 19h tindrà lloc a l’Espai Contrabandos (Carrer Junta de Comerç, 20) la presentació de la Plataforma Vot x Tothom.

La plataforma, que agrupa una trenta d’associacions i col·lectius sota la reivindicació del dret a vot de les persones estrangeres, pretén posar aquesta qüestió en l’agenda política i mediàtica fent sensibilització per a forçar-ne un canvi legislatiu. És una qüestió que urgeix, ja que entenen aquest dret com una eina imprescindible de diàleg i participació, per a la construcció d’una ciutadania justa i de qualsevol procés d’inclusió sense la qual no es pot fer front al racisme institucional i social.

La proposta de la Plataforma pel Dret a Vot de les Persones Estrangeres és deixar de vincular la ciutadania a la nacionalitat i lligar-la a la residència reconeguda mitjançant l’empadronament.

A la presentació que tindrà format de taula rodona intervindran Aziz Matrouch, portaveu de la plataforma Vot x Tothom i Natàlia Caicedo, professora de dret de la UB.

Data: 

Dimarts 13 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Vot x Tothom
Adreça: 
Espai Contrabandos Junta de Comerç 20, 08001 Barcelona