Presentació de la tercera edició de la Verema Solidària

Veremant en família a La Vinyeta. Font: Verema Solidaria
Barcelona
Dimecres, 16/05/2018

Aquesta iniciativa es proposa captar recursos per a entitats que treballen combatent la pobresa i l’exclusió social.

La presentació de la Verema Solidària de 2018 tindrà lloc a les 18.30 hores al Palau Robert de Barcelona. Allà es donaran a conèixer els cellers que hi participaran i les entitats receptores de la campanya.

Verema Solidària posa en relació el territori, el vi i la sensibilitat social, com a proposta oberta a tothom qui hi vulgui participar en un dia de verema aportant fons a entitats de l'àmbit de la inclusió social.

La campanya de 2018 s’ha fixat com a objectiu reunir 18.000 euros. L'any 2017 es van aconseguir 19.812 euros a partir de les donacions de 303 persones, la participació de 568 a les vinyes i la col·laboració de més de 90 empreses.

Les activitats de la Verema Solidària es desenvolupen en tres fases: a l'abril 2017 es van convocar i seleccionar les entitats socials participants, al setembre es va fer la verema i al març d'enguany es va presentar el vi solidari.

Les entitats receptores de les anteriors edicions han estat Càritas Sant Feliu de Llobregat, l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG), el projecte Construint oportunitats de la Fundació Síndrome de Down de Girona i comarques Astrid-21, i el programa SENECTUS d’envelliment per a persones amb discapacitat intel·lectual que duu a terme la Fundació Mas Albornà de Vilafranca del Penedès.

El 26 de juny s’obrirà una campanya de micromecenatge perquè tothom qui ho desitgi pugui fer una aportació econòmica i/o inscriure’s a les activitats de Verema Solidària que es duran a terme el 26 d’agost i el 16 i el 22 de setembre. Trobaràs més informació al web de la iniciativa.

Data: 

Dimecres 16 Maig

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Verema Solidària