E.g., 21/02/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Presentació de l'Anuari dels Silencis Mediàtics 2016-2017

Cartell de la presentació de l'Anuari dels Silencis Mediàtics
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Barcelona
Dijous, 08/02/2018

Un any més, l'Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat presenta un anuari on recull reportatges en profunditat sobre silencis mediàtics obviats a les portades de diaris i informatius.

L’Anuari dels Silencis Mediàtics Mèdia.cat és un projecte de periodisme d’investigació, iniciativa de l’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat, que cada any aporta llum a temes silenciats pels grans mitjans de comunicació. Presenta un recull de reportatges en profunditat sobre temàtiques que durant l’any anterior no han estat portada de cap diari ni han obert cap informatiu. Aquesta iniciativa, impulsada pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i Fundació Catalunya, és possible any rere any principalment gràcies a les aportacions dels micromecenes.

La publicació que aquest curs es va publicitar sota el lema #Respirem, per fer valdre una filosofia de periodisme reposat, tractat amb profunditat, amb perspectiva, amb context i amb sentit crític, tracta temàtiques com els fets de l'1-O, les agressions de l’extrema dreta i les vulneracions de la llibertat d’expressió, de premsa i del dret a la informació.

La presentació de l'anuari d'aquest curs tindrà lloc el dimecres 8 de febrer a les 19 h al Col·legi de Periodistes de Catalunya, i comptarà amb la participació de:

L'acte és gratuït.

Data: 

Dijous 08 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat
Adreça: 
Col·legi de Periodistes de Catalunya Rambla Catalunya 10, ppal. 08007 Barcelona