E.g., 20/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Presentació del documental 'Venim de fora. Relats de dones migrades’

El documental explica què les va portar a deixar les seves famílies, què es van trobar a la seva arribada i quines expectatives tenen per al seu futur. Font: Unsplash.
Suport Associatiu - Jurídic
Barcelona
Dijous, 20/12/2018

El 20 de desembre, SUDS organitza la sessió a Barcelona.

El proper dijous 20 de desembre a les 18:30 h, SUDS (internacionalisme, solidaritat i feminisme), presenta el documental ‘Venim de fora. Relats de dones migrades’.

Alisson, Natalia, Yolanda o Yudy són només algunes de les dones que fa anys van decidir deixar els seus països d’origen. Totes elles venen de llocs molt diferents com Argentina, Guinea Equatorial o Togo, i cadascuna d’elles va venir per diversos motius.

A través d’un documental en vídeo, aquestes dones expliquen què les va portar a deixar les seves famílies, què es van trobar a la seva arribada i quines expectatives tenen per al seu futur.

Un conjunt de relats senzills que mostra dones valentes i fortes que van venir de molt lluny.

Aquest tipus de vídeo participatiu, s’ha fet a través d’un procés de creació col·lectiva de documentals de contingut social.

Aquestes dones vinculades a la Federació de Famílies Monoparentals, no només parlen d'elles, ja que també van preparar les entrevistes i els rodatges del propi documental.

Han format part d'una experiència que neix del diàleg entre dones i de les il·lusions de cadascuna d'elles.

Data: 

Dijous 20 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
SUDS