E.g., 27/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Presentació del projecte ‘Minorities as Opportunity and Occasion for Chrysalis’

Presentació del projecte ‘Minorities as Opportunity and Occasion for Chrysalis’
F Pere Tarrés
Barcelona
Dijous, 11/10/2018

Intervindran persones expertes que tractaran temes com la prevenció de conflictes i els reptes de futur del treball educatiu en entorns multiculturals.

Amb el suport del programa Erasmus+, la Fundació Ficat ha organitzat pel proper dijous 11 d’octubre la presentació del projecte europeu ‘Minorities as Opportunity and Occasion for Chrysalis’, dut a terme amb la participació de diverses universitats i entitats del tercer sector europees. L’acte tindrà lloc a les d’11.00 a 13.00 hores al Convent de Sant Agustí de Barcelona (C. Comerç, 6) i comptarà amb la intervenció de diverses persones expertes que tractaran temes com la prevenció de conflictes i els reptes de futur del treball educatiu en entorns multiculturals.

De Catalunya formem part del projecte Fundació Ficat, el Col·legi d’Educadors i Educadores de Catalunya (CEESC) i la Fundació Catalunya Voluntària i va dirigit a joves professionals o persones voluntàries que treballin en entorns multiculturals amb la finalitat de proporcionar eines teòriques i pràctiques per les activitats que duen a terme. Es tracta d´un mètode d’educació no formal compartit i gratuït anomenat ‘Massive Online Open Courses’ (MOOC). El curs està dividit en 6 capítols que tracten varies temàtiques combinant parts teòriques i pràctiques.

L’assistència s’ha de confirmar a formacio@ficat.org.

Data: 

Dijous 11 oct

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Ficat