E.g., 20/09/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Presentació: 'Este torcido amor. La ternura de los ahogados' de Txus García

Girona
Dimecres, 13/02/2019

Dins el cicle 'En Primera persona', el dimecres 13 de febrer a les 19 h, la poeta i rapsode queer Txus García presentarà el seu últim llibre 'Este torcido amor. La ternura de los ahogados' al Coespai, Girona.

Del febrer al maig, CoEspai acollirà el Cicle En Primera Persona, un cicle de literatura i conversa amb el qual es pretén dotar a la ciutat de Girona i les persones que l’habiten d’un espai on poder compartir inquietuds, dubtes, experiències i estratègies entorn els cossos, desitjos i sexualitats dissidents. Per això, es comptarà amb la presència de quatre de les veus que més ressonen actualment a l’escena feminista i LGTBQ de Catalunya. En aquest ordre, la poeta i rapsode cuir Txus García; l’escriptor i dramaturg Sebastià Portell; la investigadora i activista Brigitte Vasallo; i el sociòleg i activista trans Miquel Missé.

La primera de les sessions es realitzarà al mateix CoEspai (C/ Anselm Clavé, 32, 3r, Girona) el dimecres 13 de febrer a les 19 h de la tarda, i correrà a càrrec de Txus García, que ens presentarà ‘Este torcido amor. La ternura de los ahogados’. (2018)

Txus García (Tarragona, 1974) és educadora sociocultural i comunicadora. Es defineix a sí mateixa com cuir i activista independent ‘a favor dels drets i llibertats de persones i animals’. Una de les seves principals vies d’expressió és el llenguatge, i per això es considera rapsode de perfil performàtic. Ha col·laborat en diferents antologies de textos i mitjans de comunicació, entre ells Píkara Magazine i, a banda de ‘Este torcido amor. La ternura de los ahogados’ (Edicions Bellaterra) ha publicat un altre llibre de poesia desviada ‘Poesía para niñas bien’ (Cangrejo Pistolero Ediciones, 2011; i Edicions Bellaterra, 2018) .

Data: 

Dimecres 13 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
CoEspai