agenda

Presentació Pla de Formació AEES Dincat

Barcelona
Dijous, 15/03/2018

Presentació institucional del Pla de Formació 2018 de l’AEES Dincat. Acte obert a aquelles entitats que treballen en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual i que volen ampliar la oferta formativa pels seus treballadors i treballadores.

L'acte començarà amb la ponència "De la gestió per competències a la gestió del talent", a càrrec de Josep Moulines, consultor de RRHH i professor del Departament de Direcció de Persones i Organització d'ESADE: Què són les competències i per què cal gestionar per competències? Quins són els objectius, les possibilitats i els avantatges que suposa?

Seguidament es farà una breu presentació sobre les principals novetats formatives que l'AEES Dincat ha preparat pel 2018 i que s'adrecen a entitats del sector social que treballen en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual. La formació s'orienta tant a professionals de l'àmbit assistencial com de l'àmbit de la gestió empresarial i els recursos humans.

A continuació es farà una taula rodona on diverses entitats podran explicar i compartir la seva experiència rebent formació de diferents tipologies i sobre diferents temàtiques. Què aporta i què pot aportar la formació a les entitats?

Per finalitzar la jornada, es celebrarà un dinar gratuït de networking.

Data: 

Dijous 15 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
AEES Dincat
Correu electrònic Organitzador: 
valvarez@dincat.cat
Adreça: 
Palau Macaya Passeig de Sant Joan 108 Barcelona