Putxinel·lis a La Cate

Cuentonga (La Casa dels Contes)

Més informació

Organitzador La Cate
Adreça de l'organitzador
Correu secretarialacate@gmail.com
URI Web La Cate

Més Informació
Adreça
La Cate Ronda Rector Arolas, 4Figueres

La Cate de Figueres programa un nou cicle de titelles tres diumenges a les 12 h per tota la família.

Acte Inici: 19/02/2017 a les 12:00   Final: 16/04/2017 a les 13:00

La Cate de Figueres ha organitzat el cicle de titelles "Putxinel·lis" en 3 sessions adreçades a públic familiar: Les tres es faran a la Sala Montal a les 12 h i en diumenge: 19 de febrer, 19 de març i 16 d'abril.

El 19 de febrer, el grup MicroTroupe oferirà "Barrabassades". En Pere Botera ordena a en Barrabí, un jove dimoni, que comenci a espavilar-se i a comportar-se com un veritable diable. Per això haurà de pujar cap a la superfície de la Terra i començar a fer barrabassades. Quan en Pitu es troba en Barrabí, no es creu que sigui un dimoni. Ell, la maldat i les barrabassades les pateix d’un malvat anomenat Serret, que el vol fer fora de casa seva. Al jove diable, se li estova el cor i en Pere Botera el renya recordant-li que la seva missió és fer maldats. Però després de rumiar-s’ho molt i molt en Barrabí decideix ajudar al Pitu. I, és clar, en Pere Botera el despatxa dels inferns acusant-lo de no ser un bon dimoni. La història no pot acabar sense un petit acte de justicia poètica: en Serret coent-se dins la caldera d’en Pere Botera. I en Barrabí? Trobarà el seu lloc a la Colla de Diables del Castellet. Preu: Adults, 5 € (socis de La Cate, 4 €) / Nens, 4 € (socis de La Cate i/o Membres del Club Els Tits, 3 €).

El 19 de març la Companyia Tactilicuà serà qui oferirà "Cuentonga (La Casa dels Contes)", un espectacle de titelles de tot tipus amb diferents històries entorn d’una casa fantàstica. Un hàbitat de multiteatrets en el qual hi habiten titelles de tota condició. La mestressa del petit hàbitat comença fent el pa amb l’ajuda del seu inseparable Tòtem, i van despertant tots els contes que viuen en aquest paratge peculiar. Preu: Adults, 5 € (socis de La Cate, 4 €) / Nens, 4 € (socis de La Cate i/o Membres del Club Els Tits, 3 €).

I finalment, el 16 d'abril, el grup La Puntual s'encarregarà de l'espectacle "Pipa El Titella Meravella". Un nou titella arriba a La Puntual per fer riure i sorprendre a tota la família. El seu nom és Pipa, diu que és de Barcelona, però ha viatjat per tot el món. En aquests viatges ha aprés jocs i bromes d’altres titelles il•lustres. Però el que no sap és que aquí a Barcelona s’enamorarà d’una titella, la Nina. Els titelles són superherois que poden fer coses que nosaltres no podem, i en Pipa es creu invencible. Ara bé, fins i tot els titelles es rendeixen davant l’amor? Preu: Adults, 5 € (socis de La Cate, 4 €) / Nens, 4 € (socis de La Cate i/o Membres del Club Els Tits, 3 €). Recomanat per a públic familiar amb infants de 2 a 12 anys.