Quins són els teus drets en el sistema de salut?

El curs es divideix en quatre sessions. Font: Pixabay

Més informació

Organitzador Universitat de les Illes Balears.
Adreça de l'organitzador
Correu 971 17 33 98
URI Universitat de les Illes Balears

Més Informació

Tags

La Universitat de les Illes Balears organitza un curs de 16 hores per promoure la presa de decisions autònomes en l’àmbit de la salut. 

Curs Inici: 04/05/2017 a les 16:00   Final: 25/05/2017 a les 20:00

D’on sorgeixen els drets? Què és el dret a ser cuidat, els drets sexuals i els reproductius? La Universitat de les Illes Balears (UiB) vol resoldre aquests dubtes en el curs “Saps quins són els teus drets en el sistema de salut? Vine i apodera’t”.

Qualsevol persona interessada a conèixer els seus drets com a usuària del sistema de salut pot assistir a les quatre sessions d’aquest curs.

El contingut de les classes donarà nocions bàsiques sobre ètica i tractarà el paper dels professionals de la salut i les seves obligacions en la defensa dels drets de les persones usuàries.

També es parlarà del dret a morir dignament i a planificar les últimes voluntats, i el dret a la preservació de la intimitat i la confidencialitat de les dades proporcionades al sistema sanitari.

 Les inscripcions es poden fer en línia fins el 28 d’abril. Les sessions es faran el 4, l’11, el 18 i el 25 de maig. El lloc encarà no s’ha determinat.

El preu per a estudiants, persones desocupades i jubilades és de 37 euros, i per a la resta, 58.

 

Més informació:

  • Data d’inici: 4 de maig.
  • Hora: De 16h a 20h.
  • Lloc: A determinar.
  • Preu: 37 euros per a estudiants, persones desocupades i jubilades, i 58 euros per la resta. 
  • Contacte: 97 117 30 00.