Renaturalitzar la ciutat

Formació tècnica amb EcoUnion sobre renaturalització de la ciutat (imatge: ecounion)

Més informació

Organitzador Eco Union
Adreça de l'organitzador
Correu alejandro.gonzalez@ecounion.eu
URI Eco Union

Més Informació

Tags

Formació tècnica de 5 díes sobre tècniques de renaturalització de la ciutat, en el marc del projecte PROGRESS amb l'entitat Eco Union

Curs Inici: 27/03/2017 a les 08:00   Final: 31/03/2017 a les 20:00

Ecounion proposa una formació pràctica per a la naturalització de la ciutat, en el marc del projecte Progress. 
Es tracta d'una formació de 5 dies, 100% subvencionada, juntament amb professionals i estudiants de França, Bèlgica i Dinamarca. Forma part del projecte PROGRESS, amb el que l'entitat EcoUnion col·labora amb altres 3 entitats europees.
La primera formació es realitza a Montpellier (Francía), a càrrec de la cooperativa francesa Orchis Ingénierie, del 27 al 31 de març. Es poen enviar sol·licitud d'inscripció fins al 21 de març. 


El curs és una oportunitat per a conèixer experiències pràctiques i enfocades al disseny d'infraestructures verdes basades en solucions naturals per a la gestió d'espais urbans. Es promouen els espais verds, i la implementació de tècniques de paisatgisme relacionades amb cinturons verds blaus, sostres verds, gestió de l'aigua i enginyeria vegetal. 

El curs se celebra del 27 al 31 de març de 2017, i segueix una metodologia mixta, que consisteix en cinc dies de conferències, tallers i visites tècniques amb persones expertes d'universitats i estudis tècnics de Montpellier i altres ciutats franceses. 

Es pot consultar els detalls del programa a la pàgina del projecte Progress

El curs està destinat a persones relacionades amb l'emprenedoria verda, a la gestió pública, a l'enginyeria ambiental, la sociologia, les entitats ambientals, i a estudiants de diversos perfils acadèmics. Hi ha a disposició beques de mobilitat que cobreixen el 100% dels costos de desplaçament, allotjament i formació. 

Hi ha 9 places disponibles, i es poden enviar les sol·licituds fins al 21 de març. Les persones interessades han d'enviar un curriculum vitae i una carta de motivació a l'adreça de l'entitat EcoUnion: alejandro.gonzalez@ecounion.eu, fins al 21 de març.