Saló de l'Ocupació Juvenil

Més informació

Organitzador Barcelona Activa
Adreça de l'organitzador


Més Informació
Adreça
Fira de Barcelona Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, 08004 Barcelona

Els dies 14, 15 i 16 de març tindrà lloc el primer Saló de l’Ocupació Juvenil a la ciutat de Barcelona, coincidint amb el Saló de l’Ensenyament.

Acte Inici: 14/03/2018 a les 10:00   Final: 16/03/2018 a les 20:00

El Saló de l’Ocupació Juvenil està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i està concebut per a donar cobertura a tots els perfils, oferint informació, assessorament i ofertes de feines amb sous i contractes dignes.

Programat per la Setmana de la Formació i el Treball, es durà a terme els dies 14, 15 i 16 de març al recinte de la Fira de Barcelona coincidint amb el Saló de l’Ensenyament (del 14 al 18 de març) i el Saló Futura (16 i 17 de març), esdevenint així un gran punt de connexió entre la població jove i tota la oferta formativa i laboral.

El Saló oferirà 7 espais diferents on es presentaran els recursos i serveis públics existents en materia d’ocupació juvenil, es farà assessorament sobre drets i deures laborals i aproximació al mercat laboral, es donaran a conèixer ocupacions i oficis i també entitats del tercer sector o del món de l’emprenedoria.

La iniciativa, organitzada per Barcelona Activa i el Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb el suport de la Fira de Barcelona, és una de les accions del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020 per a la lluita contra la precarietat i l’atur juvenil a la ciutat de Barcelona.