agenda

Seminari: Personalització de l'aprenentatge. Pràctiques centrades en l'alumne

Salt
Dimarts, 20/02/2018 fins Dilluns, 26/02/2018

Aquest seminari pretén fomentar els entorns d’aprenentatge que transfereixin el poder de decisió i execució a l’alumnat. Es divideix en dues sessions, que tindran lloc el 20 i 26 de febrer.

La Fundació SER.GI organitza aquest seminari, amb la col·laboració del projecte Educació Demà de la Fundació Jaume Bofill. Aquesta iniciativa identifica les tendències de canvi amb més impacte en educació i promou la creació d’un ecosistema d’innovació a Catalunya.

La proposta formativa constarà de dues sessions: un seminari obert (Camp Base) i un taller de co-creació (Edulab), obert a mestres, professorat, educadors/ores i professionals de l’àmbit educatiu i social en general. La inscripció és gratuïta.

El 'Camp Base' es realitzarà dimarts 20 de febrer, de 18.00 a 20.00 hores, a la Factoria Cultural Coma Cros, Salt. Hi reflexionaran i debatran al voltant del que implica posar l’alumne/a al centre de l’aprenentatge i què significa traslladar aquesta personalització als ensenyants. Anirà a càrrec de Ramon Grau Sánchez, professor de secundària i director de l’Institut quatre Cantons del Poblenou i membre del comitè científic d’Educació Demà de la Fundació Bofill.

L'Edulab tindrà lloc dilluns 26 de febrer, en el mateix horari i lloc que la primera sessió. S'hi posaran en pràctica noves solucions i es generaran propostes d'acord amb a cinc conceptes clau: tema, continguts, recursos, productes i evidències d’aprenentatge. Estarà dinamitzat per Oriol Ripoll, especialista en jocs i gamificació.

Més informació i inscripcions

Data: 

Dimarts 20 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació SER.GI
Correu electrònic Organitzador: 
info@fundaciosergi.org
Adreça: 
Factoria Cultural Coma Cros Sant Antoni, 1 Salt