Sessió informativa: ‘Entitats, reformeu el vostre local!’

Sessió informativa: ‘Entitats, reformeu el vostre local!’

Més informació

Organitzador CRAJ
Adreça de l'organitzador
Correu craj@crajbcn.cat
URI CRAJ
Adreça
Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190Barcelona

Organitzada pel CRAJ, la sessió aportarà informació sobre la convocatòria de subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats de Barcelona.

Acte Inici: 12/09/2017 a les 18:30

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza, per al proper dimarts 12 de setembre una nova sessió informativa en motiu de la convocatòria de subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats inscrites en el cens d’entitats juvenils situats a la ciutat de Barcelona per a l’any 2017.

La sessió tindrà lloc a les 18.30h a l’Espai Jove La Fontana, i anirà a càrrec de Toni Ribes, tècnic del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, i Marina Rahola, tècnica de subvencions del CRAJ. Cal tenir en compte que la convocatòria està destinada a entitats inscrites en el cens d’entitats de la ciutat de Barcelona.

Des del CRAJ es considera molt important que al moment de fer la inscripció es facin saber les inquietuds i el grau de coneixement relació els diferents temes que es tractaran per tal de poder ajustar el màxim el contingut i el nivell a les expectatives de les persones que hi assisteixin!

Inscripcions