Sessió informativa sobre el curs “Construïm en femení les Altres Economies”

El curs començarà aquest octubre. Font: Barcelona Activa

Més informació

Organitzador Barcelona Activa
Adreça de l'organitzador
Correu barcelonactiva@barcelonactiva.cat
URI Barcelona Activa

Més Informació
Adreça
Viver-Incubadora d’Empreses Glòries. Carrer Llacuna, 162-164. Barcelona.

La formació vol promocionar l’emprenedoria cooperativa, social i solidària impulsada per dones. 

Acte Inici: 14/09/2017 a les 10:00   Final: 14/09/2017 a les 12:00

Barcelona Activa organitza el 14 de setembre de 10h a 12h al Viver-Incubadora d’Empreses Glòries, a Barcelona, una sessió informativa sobre el curs “Construïm en femení les Altres Economies”. La formació ofereix un programa de promoció de l’emprenedoria cooperativa, social i solidària impulsada per dones.

El programa ofereix 136 hores de formació, 200 d’acompanyament individualitzat, 64 hores de ‘coworking’ i dinars en xarxa que es desenvoluparan entre l’octubre del 2017 i el març del 2018.

L’activitat, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europa, es desenvoluparà durant tres dies a la setmana.

Els continguts que es treballaran inclouran recursos i eines per a l’elaboració d’un pla d’empresa –concreció d’idea, pla d’empresa en el marc de l’economia social i solidària, pla de màrqueting, comunicació i formes jurídiques... –, ancoratges en què es parlarà d’eines de suport a la construcció del projecte com les habilitats emprenedores, la intercooperació i les finances ètiques–, i l’espai de ‘coworking’, on es treballaran els projectes de cada participant i es compartiran experiències amb altres dones emprenedores.

Durant tot el programa es compta amb l’assessorament d’una experta que guiarà l’elaboració del pla d’empresa. Només hi ha places per a 20 dones, que seran escollides a través d’una selecció.

Pel que fa a la sessió informativa del dia 14 de setembre, encara hi ha cinc places disponibles. Per assistir-hi, cal inscriure’s-hi emplenant aquest formulari.

 

Més informació:

  • Data: 14 de setembre.
  • Hora: De 10h a 12h.
  • Lloc: Viver-Incubadora d’Empreses Glòries (carrer Llacuna, 162-164, Barcelona).
  • Organitza: Barcelona Activa.
  • Entrada: Gratuïta.
  • Contacte: 93 401 96 66.