E.g., 26/04/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Sessió informativa sobre el curs de desenvolupament web per a persones en situació de vulnerabilitat

Joves programant
Colectic - Informàtic
Barcelona
Dimarts, 18/09/2018

L'associació Factoría F5 llança una formació presencial de programació web adreçada a persones en risc d'exclusió social. El 18 de setembre donarà a conèixer el curs a entitats socials, en un acte que tindrà lloc a Barcelona.

1.000 persones formades en desenvolupament web, amb el 82% de sortida positiva (al cap de sis mesos, els/les alumnes tenen un contracte laboral, segueixen formant-se o emprenent). Això és el que ha aconseguit Simplon.co a França en tres anys. Aplica un model innovador de formació com a solució a l'atur juvenil. L'associació Factoría F5 va llançar a principis d'any una formació basada en aquest model francès i ara en posa en marxa la segona edició.

Es tracta d'un curs gratuït, de set mesos de durada i que s'impartirà de manera presencial a Barcelona. S'hi podran presentar candidatures fins al 31 d'octubre de 2018 i les classes començaran el 23 de novembre.

Factoria F5 pretén oferir una oportunitat formativa amb sortides laborals a persones que no es considerarien les 'típiques' programadores web, com poden ser joves en risc d'exclusió social, dones i persones de més de 40 anys. A més, els requisits per participar-hi no són curriculars, sinó que tenen en compte l'actitud i l'empenta de la persona. Així, el que es valorarà dels candidats i candidates és la motivació, la lògica, l’autonomia i la capacitat de treballar en equip.

Dimarts 18 de setembre, es realitzarà una sessió informativa adreçada a entitats socials que vulguin conèixer el programa per tal de fer-ne difusió entre les seves persones participants i beneficiàries. Tindrà lloc a Depot Lab (C/ Bruc, 149, Barcelona), a les 12.00 hores. Les organitzacions interessades a assistir-hi hauran de realitzar la inscripció prèvia.

Data: 

Dimarts 18 set

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Factoría F5