Setmana Europea de l'Esport

Setmana Europea de l'Esport

Més informació

Organitzador Comissió Europea
Adreça de l'organitzador Passeig de Gràcia, 90
URI Setmana Europea de l'Esport

Es tracta d'una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física amb l’organització de múltiples activitats a tot el continent.

Acte Inici: 23/09/2017 a les 09:00   Final: 30/09/2017 a les 20:00

La iniciativa s’esdevindrà del 23 al 30 de setembre i s’hi organitzaran activitats a diverses escales (europea, nacional, regional o local). La Setmana Europea de l'Esport 2017 està destinada tant a professionals de l’àmbit esportiu com a entitats compromeses amb en la difusió de l’activitat física i l’esport. En la línia d’edicions anteriors, mantindrà la seva estructura entorn dels següents temes específics com l’entorn educatiu, el lloc de treball, les activitats a l'aire lliure, clubs esportius i gimnasos

Com a complement essencial de la Setmana Europea de l’Esport, la Comissió Europea organitzarà la Gala de Lliurament de Premis #BeActive 2017 a Brussel·les, acte que servirà de colofó del conjunt d’activitats i activitats que es duran a terme aquella setmana a tot Europa. Les entitats i organitzacions que vulguin donar visibilitat a les seves iniciatives de qualsevol tipus, des d’activitats esportives i fins a seminaris o exposicions, ho podran fer possible mitjançant l’ús del lema #BeActive.

Més informació