agenda
Dissabte 23 set fins Dissabte 30 set
Setmana Europea de l'Esport
F Pere Tarrés

Setmana Europea de l'Esport

Es tracta d'una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física amb l’organització de múltiples activitats a tot el continent.

La iniciativa s’esdevindrà del 23 al 30 de setembre i s’hi organitzaran activitats a diverses escales (europea, nacional, regional o local). La Setmana Europea de l'Esport 2017 està destinada tant a professionals de l’àmbit esportiu com a entitats compromeses amb en la difusió de l’activitat física i l’esport. En la línia d’edicions anteriors, mantindrà la seva estructura entorn dels següents temes específics com l’entorn educatiu, el lloc de treball, les activitats a l'aire lliure, clubs esportius i gimnasos.

Com a complement essencial de la Setmana Europea de l’Esport, la Comissió Europea organitzarà la Gala de Lliurament de Premis #BeActive 2017 a Brussel·les, acte que servirà de colofó del conjunt d’activitats i activitats que es duran a terme aquella setmana a tot Europa. Les entitats i organitzacions que vulguin donar visibilitat a les seves iniciatives de qualsevol tipus, des d’activitats esportives i fins a seminaris o exposicions, ho podran fer possible mitjançant l’ús del lema #BeActive.

Més informació

Data: 

Dissabte 23 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Comissió Europea
Adreça: