E.g., 18/06/2019
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Setmana Europea de l'Esport 2018

Setmana Europea de l'Esport 2018
F Pere Tarrés
Diumenge, 23/09/2018 fins Diumenge, 30/09/2018

Es poden proposar diverses activitats, ja siguin esportives o bé d’altres com trobades, tallers, seminaris o exposicions a desenvolupar entre els dies 23 i 30 de setembre.

La Setmana Europea de l’Esport (SEE) arriba a la seva quarta edició aquest 2018 i ho farà a partir del 23 de setembre i fins el dia 30 a tot el territori europeu. Es tracta d’una iniciativa engegada per la Comissió Europea l’any 2015 per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa i que es desenvolupa mitjançant l’Agència Executiva dels àmbits Educatiu, Audiovisual i Cultural (EACEA). El tema central de la campanya és ‘BeActive’ amb l’objectiu d’animar a totes les persones a romandre actives tant durant aquella setmana com al llarg de tot l'any.

Des de les entitats es poden proposar diverses activitats, ja siguin esportives o bé d’altres com trobades, tallers, seminaris o exposicions a desenvolupar entre els dies 23 i 30 de setembre. Per a formar-ne part, les associacions interessades s’han de donar d’alta com a entitat organitzadora en la plataforma de registre creada per aquesta finalitat i registrar l’activitat. Aquest tràmit permet obtenir automàticament els logos comunitaris per utilitzar-los durant la campanya i dona la possibilitat de situar l’activitat i la població catalana en el mapa d’actuacions de la Unió Europea.

Data: 

Diumenge 23 set

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Consell Català de l'Esport